Vorderingen Voorbereidingen

Ondanks alle maatregelen zijn wij nog in staat om de technische voorbereidingen voor het seizoen door te kunnen laten lopen.

NB: alle foto’s zijn gemaakt voor 23 maart jongsleden (voor het moment van aanscherping van de richtlijnen)

Hulde aan iedereen die ons daarbij aan het helpen is. Deze pagina is met name bedoelt om iedereen een blik te kunnen geven in de voortgang en wat er allemaal gebeurt aan voorbereidingen voor het seizoen.

Bij deze bedanken we iedereen die aan het meehelpen is en we hopen dat we, ondanks de maatregelen hopen we toch een mooi seizoen tegemoet te gaan.

Met vriendelijke groet, het Bestuur

Leersum – update begin april 2020

Ook de afgelopen tijd is het voorbereiden in een heel rustig tempo doorgegaan. Als er mensen op het Bosbad aan het werk zijn houden ze gepaste afstand en zijn doorgaans buiten bezig. De kassaruimte is inmiddels afgetimmerd en het opnieuw inrichten komt binnekort. De ToezichtToren staat weer helemaal netjes in de verf. De zon begint beetje bij beetje het water op te warmen. We stoken nog niet actief omdat we nog niet weten wanneer we open mogen, maar alles wat de zon aan warmte toe kan voegen komende tijd scheelt natuurlijk. De zonnepanelen hebben hun onderhoudsbeurt weer gekregen.

Er wordt in overleg met uitvoerenden goed in de gaten gehouden dat er maar enkele mensen tegelijk op het Bosbad zijn om op die manier veilig genoeg te kunnen werken en ons aan de richtlijnen te kunnen houden van een veilige (werk)plek.

Zaterdag zijn er mezenkasten opgehangen verspreid over het terrein. Hopelijk vinden verschillende paartjes daar komende jaren genoeg ruimte en rust om een nest te bouwen.

En ook de grondverf is op de eerste sponsorstoel gekwast. Het decoreren gebeurt op een later tijdstip.