Diploma zwemmen

Het Bosbad in Leersum ligt er al weer mooi bij. Na het noodzakelijke onderhoud zijn we klaar voor een nieuw seizoen.

Dit seizoen kan je je ook weer opgeven voor diploma zwemmen. Er zijn zwemlessen voor diploma A, B en C. We hanteren een minimumleeftijd van 6 jaar.

[op dit moment zijn we nog aan het overleggen op welke tijden in welke periode de zwemlessen kunnen worden gegeven]

De zwemlessen zullen gedurende het lopende seizoen worden gegeven. Zoals het nu zichtbaar is zullen de lessen in mei starten en doorlopen tot het einde van het seizoen.

aanmelden

Alvast aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier.

Door het invullen van het formulier geef je aan interesse te hebben en reserveren we een plaats in de groep voor het gekozen diploma.

Zodra lesdata en tijden bekend zijn zullen we contact opnemen me alle aanmelders.

Geschatte kosten

Diploma A – €. 550,00

Diploma B – €. 180,00

Diploma C – €. 180,00

Vooraanmelding Diplomazwemmen

15 + 8 =

JeugdFonds

Het Jeugdfonds helpt!

Is het lastig om de zwemlessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de zwemlessen en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van de provincie Utrecht hier.

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.