Stichting Bosbad Leersum

Als na het laden van foto’s en invullen van gegevens de winkelmand leeg blijft, dan zijn de foto’s te groot.

Idealiter is een foto maximaal 800 pixels breed.

Diploma zwemmen

Het Bosbad in Leersum ligt er al weer mooi bij. Na het noodzakelijke onderhoud zijn we klaar voor een nieuw seizoen.

Dit seizoen kan je je ook weer opgeven voor diploma zwemmen. Er zijn zwemlessen voor diploma A, B en C. We hanteren een minimumleeftijd van 5 jaar.

Een .pdf bestand met alle info is hier te vinden.

Diploma A

Voor diploma A geven we een snelcursus van drie weken tijdens de zomervakantie. Je zwemt elke werkdag van 08:00-11:00 en zwemt af op zaterdag.

Diploma B en C

Voor diploma B en C geven we snelcursussen tijdens de zomervakantie. Eén week lang zwem je elke werkdag van 08:00-11:00 en op zaterdag zwem je af.

aanmelden

Aanmelden voor diploma zwemmen doe je door in de winkel een lessenkaart aan te schaffen.

JeugdFonds

Het Jeugdfonds helpt!

Is het lastig om de zwemlessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de zwemlessen en/of benodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is.

Hoe werkt het?
Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden door een intermediair, bijvoorbeeld de leerkracht, iemand van het sociaal wijkteam, schuldhulpverlening of van jeugdzorg. Hij of zij kent de spelregels en weet of je kind in aanmerking komt. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken sporten. Wil je een aanvraag indienen? Download dan alvast de ouderkaart, vul hem in en neem hem mee naar de afspraak met de intermediair.

Er is altijd wel een Jeugdfonds Sport & Cultuur in de buurt. Je vindt de contactgegevens van de provincie Utrecht hier.

Wat is het bedrag?
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en eventueel de benodigdheden. Na goedkeuring van de aanvraag wordt de bijdrage rechtstreeks aan ons betaald. Je ontvangt eventueel ook een waardebon voor attributen die ingeleverd kan worden bij een winkel in de buurt. De intermediair kan daar meer over vertellen.

Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder.