Sponsoring

Bosbad Leersum bestaat ruim vijftig jaar (05 juni 1971). In die vijftig jaar was het Bosbad een openlucht familiezwembad voor Leersum, Amerongen, de Gemeente Utrechtse Heuvelrug en de wijde regio. Het Bosbad trekt veel trouwe bezoekers. Ook veel vakantiegangers weten het bad, in de bossen van Leersum, te vinden.

Nu zoekt het bestuur van Bosbad Leersum naar mogelijkheden om het bad te moderniseren en te vitaliseren. Daarvoor is het project ‘Vitaal Bosbad Leersum 2021- 50 jaar’ opgezet. Met dit project werken we aan verduurzaming en verbeterde toegankelijkheid van het Bosbad. Met nieuwe warmtepompen verminderen we het gasverbruik voor de opwarming van het zwemwater. Voor minder- valide zwemmers hebben we een aangepaste omkleedruimte ingericht en een bad-til-lift aangeschaft.

We zijn al enige jaren met dit project bezig. Vaak met een thema per jaar. In 2019 was het thema ‘Toegankelijkheid’, in 2020 ‘Duurzaamheid’ en in het jubileumjaar 2021 ‘Ons Familiebad’. Zo willen we elk jaar verbeteringen aan Bosbad Leersum aanbrengen.

U begrijpt dat we dit project graag willen uitvoeren, maar dat we hierbij ondersteuning goed kunnen gebruiken. Daarom zoeken we Sponsors en Vrienden van Bosbad Leersum. Daarvoor kunnen vier opties worden gekozen:

Sponsor Basis

  • Naamsvermelding op het Sponsorbord in het Bosbad
  • Twaalfbadenkaart

Dit pakket kost €. 250,00 per jaar, (exclusief eenmalig €. 35,00 aanmaakkosten).

Sponsor Plus

  • Naamsvermelding op het Sponsorbord in het Bosbad
  • Twaalfbadenkaart
  • Logo op onze website
  • Redactionele aandacht op de website

Dit pakket kost €. 400,00 per jaar, (exclusief eenmalig €. 35,00 aanmaakkosten).

Sponsor Goud

Hierbij is het Sponsor Plus pakket de basis, maar biedt ruimte om afspraken te maken over speciale acties tussen uw bedrijf en het Bosbad.

In overleg bepalen we het sponsorbedrag (exclusief eenmalig € 35,00 aanmaakkosten).

Club van 100

Is vooral bedoeld voor abonnementhouders die voor € 100,00 per 3 (drie) jaar (omgerekend € 33 1/3 per jaar) een vermelding krijgen op onze mooie ‘Club van 100 boom’ bij de ingang.

Klik hier om in de winkel uit te komen. Een mail sturen mag natuurlijk ook.

Door u te associëren met Bosbad Leersum genereert u naamsbekendheid en imagoverbetering in relatie met recreatie, gezondheid en sportiviteit. Bosbad Leersum draagt via haar website en uitingen in het bad haar steentje daaraan bij. Bovendien organiseert het Bosbad jaarlijks een sponsor- en netwerkborrel, waar u natuurlijk weer nieuwe contacten kunt leggen.

Helpt u mee om Bosbad Leersum vijftig en vitaal te laten zijn? We gaan graag met u hierover in gesprek.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Bosbad Leersum
Jan Overweel (voorzitter)
Pieter Nijman (penningmeester)