Kassa Prijzen

Hier vind je producten die alleen aan de kassa te koop zijn.

Webshop Prijzen

Hier zie je de prijzen van de webshop. Je kunt er op klikken om direct bij het product in de webshop te komen.

Om een volwassenabonnement (regulier tarief) ‘er uit te halen’ zou je 22 keer komen zwemmen. Met voorverkooptarief lukt dat met 21 keer.

Om een jeugdabonnement (regulier tarief) ‘er uit te halen’ zou je 14 keer komen zwemmen. Met voorverkooptarief lukt dat al met 11 keer.

Om een gezinsabonnement voor 3 personen (regulier tarief) ‘er uit te halen’ zou je 17 keer komen zwemmen. Met voorverkooptarief lukt dat met 14 keer.

Om een gezinsabonnement voor 4 personen (regulier tarief) ‘er uit te halen’ zou je 14 keer komen zwemmen. Met voorverkooptarief lukt dat met 12 keer.

Om een gezinsabonnement voor 5 personen (regulier tarief) ‘er uit te halen’ zou je 12 keer komen zwemmen. Met voorverkooptarief lukt dat met 11 keer.

Om een gezinsabonnement voor 6 personen (regulier tarief) ‘er uit te halen’ zou je 11 keer komen zwemmen. Met voorverkooptarief lukt dat met 10 keer.

minimaregelingen vanuit de gemeente voor abonnementen

Vanuit de gemeente(s) is er een regeling voor minima om budget te krijgen om een abonnement mee te mogen/kunnen aanschaffen. Bij de meeste gemeentes valt het onder de participatieregeling.