Stichting Bosbad Leersum

Als na het laden van foto’s en invullen van gegevens de winkelmand leeg blijft, dan zijn de foto’s te groot.

Idealiter is een foto maximaal 800 pixels breed.

Parkeren bij het Bosbad

Op normale dagen is er voldoende parkeergelegenheid bij het Bosbad. Op zonnige dagen komen er meer bezoekers. U kunt dan het best te voet of op de fiets komen. Als dat niet kan, dan geeft onderstaand kaartje de parkeermogelijkheden aan. Dit overzicht is gemaakt door de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Het is de officiële parkeeraanwijzing. Er wordt toezicht op gehouden door de dienst Handhaving van de gemeente.

Er zijn vier parkeerlocaties: P1, P2, P3 en P4.

P1 is het parkeerterrein naast het bosbad. Bij het hek op het parkeerterrein [P1] is een duidelijke markering aangebracht, zodat hulpverleners via dit hek het bad kunnen bereiken. Hier is ook een mindervaliden parkeerplek gereserveerd, evenals een plek Kiss & Ride. Voor deze laatste plek is het van belang bij het afzetten van kinderen en het begeleiden van kinderen naar het bad de waarschuwingslichten aan te zetten.

Als P1 vol is, probeert u dan bij P2 te parkeren. Is P2 ook vol, zet de auto dan bij P3. Is P3 ook vol, dan is er plaats bij bij P4 (voetbalveld).
Parkeert u buiten de aangegeven gebieden dan loopt u het risico een boete te ontvangen.

Wij gaan er vanuit zo voldoende informatie te hebben verstrekt over het parkeren (met name tijdens drukke & extreem drukke dagen).